Afbeelding
Foto:

Eveline Mohamadrazi

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Eveline Mohamadrazi en ik ben 38 jaar oud. Ik werk vijf dagen per week bij het atelier Meera en hier maak ik allerlei producten voor Blijgoed.
Wat voor soort producten maak je?
Ik borduur en naai heel erg veel en dit vind ik het allerleukste om te doen. Ik maak tassen, kussens, vlaggetjes van spijkerstof en ik borduur grote lappen stof om krukjes mee te bedekken. Ook maak ik allerlei babyproducten zoals slabbetjes.
Waarom maak je textielproducten?
Ik vind het heel erg leuk om bij het atelier te zijn en om hier te werken. Het liefste naai en borduur ik de hele dag en dat kan ik hier gelukkig doen. Ik word er heel blij van als ik creatief bezig kan zijn en ik vind het ook leuk om mijn verkochte producten in te pakken voor verzending.
Wat is jouw grootste droom?
Ik wil heel graag dat mensen mijn producten mooi vinden en zelfs kopen. Daar word ik heel erg vrolijk van en ik ben heel trots op wat ik maak. Ik wil mijn krukjes exposeren en verkopen bij het atelier plein in Hengelo.
Atelier plein
Het atelier plein is een plek, georganiseerd door Special Arts, waar kunstenaars de bijzondere kunst of textielproducten kunnen presenteren en verkopen.