Afbeelding
Foto:

Kiek je vereniging

ENSCHEDE - Vanuit de themagroep ‘Vitale Sport- en Beweegaanbieders’ van het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede worden alle verenigingen uit de gemeente uitgedaagd om dit enthousiasme vast te leggen via een Foto Challenge. Zo laat je aan iedereen zien dat jouw vereniging weer aan de slag is. Super goed voor de zichtbaarheid van de vereniging, en daarmee kan je ook nog eens € 200,- winnen!

Hoe kun je meedoen? Maak een leuke, creatieve foto waarop je laat zien dat de leden van jouw vereniging weer samen aan de slag zijn. Op de foto moet goed zichtbaar zijn om welke vereniging het gaat en ook heeft Sportaal het liefst dat er minimaal zes personen op de foto staan. Deel deze foto van Facebook en/of Instagram en voeg de hashtags #Sportaal #EnschedeActief #naam van je vereniging #Nijha toe. Je kunt tot en met vrijdag 18 juni 2021 meedoen!

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze challenge? Neem dan contact op met Mattijs van den Berg, themaleider Vitale Sport- en Beweegaanbieders, m.vandenberg@sportaal.nl.