Afbeelding
Foto:

Weer activiteiten bij de Zuiderspeeltuin

ENSCHEDE - De Zuiderspeeltuin is coronavrij en daarom starten ze weer als vanouds met de activiteiten. Sinds maandag 7 juni zijn er weer allerlei leuke activiteiten te doen!

Zo kunt u iedere maandagmiddag meedoen aan de seniorengym. Dit is van half twee tot half drie. Daarna is er nog de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken. De kosten per keer bedragen 2,50 euro per persoon. Op dinsdagmiddag kun je biljarten via het AKC toernooi. Aanvang is om 12.45 uur en duurt tot 16.15 uur. Ook op donderdagmiddag kunt u biljarten van 12.00 uur tot 16.15 uur.

Seniorenbingo
Verder kunt u op dinsdag- en vrijdagmiddag meedoen aan de seniorenbingo. De entree bedraagt één euro per persoon (inclusief twee kopjes koffie of thee) en bingokaarten zijn voor één euro per stuk te koop. Aanvang is om 14.00 uur en de bingo duurt tot 15.45 uur.

Woensdag en vrijdag
Het Repair Café is op woensdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 15.30 uur. U ontvangt een gratis kopje koffie tijdens het wachten. De reparatie is geheel gratis, u moet enkel de materialen betalen. Iedere vrijdagmiddag is er een drie gangen diner. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon, inclusief een drankje naar keuze. U kunt zich tot woensdag 12.00 uur opgeven via 053-4319584.

Meer informatie
Let op: u kunt gratis parkeren via het Perikplein. Achter het hek van de speeltuin zijn tien parkeerplaatsen beschikbaar. Zijn de parkeerplaatsen vol? Dan kunt u binnen een parkeerkaart ophalen zodat u alsnog kunt parkeren. De Zuiderspeeltuin bevindt zich aan de Kuipersdijk 83 in Enschede. Voor meer informatie: www.zuiderspeeltuin.net, tel: 053-4319584 of zuiderspeeltuin@home.nl.