Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021 Foto:

Laatste generatie Honda HR-V

Van de populaire Honda HR-V is onlangs de vernieuwde versie onthuld en de HR-V heeft een primeur: verkrijgbaar met voor het eerst als standaard een krachtige en responsieve e:HEV-aandrijflijn met twee motoren.

De gloednieuwe HR-V levert hybride efficiëntie en dat is allemaal verpakt in een gedurfd, strak design bedoeld om de toonaangevende ruimte en het comfort waar deze auto zo om bekendstaat te verbeteren. Deze nieuwe Honda is eind 2021 in Europa beschikbaar. Registreren dat u interesse heeft in deze vernieuwde HR-V kan via www.honda.nl.

Compact SUV-design
De volgende generatie HR-V e:HEV heeft een design dat geïnspireerd is op een coupé. Honda voert met dit strakke ontwerp de lijn door die al is ingezet bij andere modellen. De geïntegreerde grille springt direct in het oog. Evenals de lange motorkap en verticale zijkanten.

Binnenruimte
Doordat de onderdelen van de hybride aandrijflijn op een slimme manier zijn verwerkt in de vernieuwde HR-V is de auto opmerkelijk ruim. Vier volwassenen hebben voldoende ruimte om comfortabel te zitten. Het interieur is verder minimalistisch, overzichtelijk, geeft een gevoel van ruimte en er zijn zacht aanvoelende materialen gebruikt. Een nieuw luchtdiffusiesysteem dat een gordijn van frisse lucht naast en boven de passagiers creëert, versterkt het gevoel van ruimtelijkheid. De Magic Seats zijn ook terug te vinden in deze HR-V. Door deze stoelen volledig plat te leggen of juist omhoog te klappen is de laadruimte flexibel in te delen.