Afbeelding
Foto:

Binnenkort te bestellen, 2021 bij de dealer: Opel Crossland

Opel maakt u al lekker met de looks van de nieuwe Opel Crossland. Niet alleen is de naam veranderd, de X is door Opel weggelaten, ook het design is aangepast en de rijdynamiek is verbeterd.

De Crossland heeft nog steeds de SUV-looks die u al kent, maar heeft nu ook aan de voorzijde de Opel Vizor, het nieuwe gezicht van Opel met in plaats van losse elementen alle onderdelen in één vloeiende lijn geïntegreerd. Dit zorgt voor een optisch bredere auto. Aan de achterzijde heeft de Crossland donker getinte achterlichten met vleugelontwerp gekregen.

Flexibilteit
Bij het ontwerpen van de Crossland is flexibiliteit één van de uitgangspunten geweest. Een goed voorbeeld daarvan is de achterbank. Deze is in 60/40 delen verschuifbaar, verstelbaar en neerklapbaar. Door de achterbank 15 centimeter naar voren te schuiven, wordt de bagageruimte met 110 liter vergroot tot 520 liter. Met de achterbank geheel neergeklapt heeft u zelfs een bagageruimte van 1.255 liter.

GS Line
De nieuwe Crossland heeft een verbeterde wielophanging en een nieuwe tussenas van de stuurkolom. Door deze combinatie zijn de dynamische rijeigenschappen verbeterd. De verbeterde rijeigenschappen passen goed bij de sportieve looks van de GS Line uitvoering waarin de Crossland leverbaar wordt. Deze uitvoering heeft onder andere zwarte 16 inch lichtmetalen wielen, een zwart dak, een rode streep langs de daklijn en dakrails.