Afbeelding
Foto: ULI_SONNTAG

Hyundai introduceert nieuwe i30

Hyundai heeft de prijzen bekendgemaakt van de vernieuwde Hyundai i30. De populaire middenklasser kreeg een mooie facelift. Deze zomer staat hij in de showroom.

Zowel de i30 5-deurs als Fastback en Wagon hebben een uitgebreide update gekregen. Hierbij kreeg ook de N-Line sportuitvoering een ingrijpende aanpassing. Dit pakket is nu op alle i30 modellen leverbaar, waaronder de vernieuwde Wagon. Hyundai's facelift is aan de buitenkant duidelijk merkbaar: de nieuw i30 valt op door onder meer een nieuwe, bredere grille, nieuwe bumpers, strakke koplampunits en vernieuwde 16 en 17 inch velgen.

Onderhuids
Uiteraard greep Hyundai de vernieuwing ook op technisch vlak aan. Zo is de nieuwe 1.0 T-GDI motor nieuw leverbaar, standaard voorzien van mild hybrid technologie voor nog lager verbruik. De nieuwe 1.5 T-GDI met 160 pk vervangt de eerdere 140 pk versie. Ook deze is voorzien van mild hybrid technologie. Verder zijn beide motoriseringen voorzien van het nieuwe Intelligent Manual Transmission systeem, een handgeschakelde zesversnellingsbak die automatisch ontkoppelt wanneer u het gas loslaat. Dit zorgt voor verdere besparingen.

Prijzen
De vernieuwde Hyundai i30 begint bij 24.895 euro voor de 5-deurs i-Motion uitvoering. De i30 Wagon Comfort uitvoering begint bij 28.495 euro en de i30 Fastback Premium uitvoering begint bij 32.995 euro.

Kom langs
Deze zomer komt de vernieuwde i30 naar Nederland. Kijk voor meer informatie op www.hyundai.nl

Afbeelding