Afbeelding
Foto:

Tweede editie Soundgardens Boekelo is stuk groter

BOEKELO - De tweede editie van Soundgardens in Boekelo komt er aan. Afgelopen jaar werd de eerste editie van dit bijzondere muziekevenement gehouden met optredens in diverse tuinen. Op zondag 29 september is de tweede editie; van 13.00 tot 17.00 uur bent u weer van harte welkom in diverse tuinen.

Net als vorig jaar stellen muziekliefhebbers op 12 plekken verspreid in en om het dorp hun prachtige tuin ter beschikking voor optredens van zeer uiteenlopende live-acts. Bijzonder is dat dit jaar 12 nieuwe tuinen het decor vormen van Soundgardens met een volledig nieuw muzikaal programma. Het publiek kan overal gratis binnenlopen om te genieten van de bands en de tuinen, zolang er plek is bij de mensen achter het huis. Want het kan wel eens druk worden, zeker als het weer opnieuw meewerkt.

Programma
Met behulp van het gratis programmaboekje, verkrijgbaar bij de Twentse Bierbrouwerij-infobus die deze zondag in het centrum van het dorp staat, kan het publiek een eigen ideale muzikale route door het dorp uitstippelen. Nieuw hierbij is ook het handige interactieve kaartje op www.soundgardens.nl waarmee je op je mobiele telefoon altijd ziet waar je bent en waar je heen kan. Er is voor ieder wat wils: rock & blues, semi-acoustic, singersongwriters op piano en op gitaar, coveracts, acoustic country, NL-talig en ska. Het publiek fietst van het ene muzikale pareltje naar het andere met acts die in dezelfde tuin drie keer een half uur optreden volgens het doordacht opgestelde blokkenschema. Kijk voor informatie op: www.soundgardens.nl