Afbeelding
Foto:

Junior- / senior viswedstrijd bij V.I.O.S.

ENSCHEDE - Op zondag 29 september organiseert hengelsportvereniging V.I.O.S. weer de jaarlijkse junior-/senior viswedstrijd.

De stekloting vindt om 08.00 uur plaats aan de vijver Buursestraat. Er wordt gevist met de vaste stok van 09.00 tot 12.00 uur. Het is de bedoeling dat de jeugd tot en met 15 jaar samen met een senior (vader, moeder, oom, tante, de buurman of voogd) een leuke wedstrijd kan vissen, en zo kan kennis maken met de hengelsport. Indien je geen hengel hebt, kun je deze lenen van de vereniging (wel even aangeven bij opgave), voor een tuigje (dobber, lijn, loodjes en haakje), lokaas en visaas dien je zelf te zorgen.

Na afloop
Na de gezellige wedstrijd gaan alle deelnemers naar het V.I.O.S. clubhuis aan de Eeftinksweg 17 alwaar we onder het genot van een hapje en drankje de prijzen zullen uitreiken. De drie beste koppels hebben prijs en voor iedere jeugdige visser tot en met 15 jaar is er ook een mooie prijs. Deelname is gratis. Opgeven kun je via Viosjeugdteam@gmail.com of bij van der Kolk hengelsport aan de Poolmansweg.