Afbeelding
Foto:

Xsensible bij Orrsing

HAAKSBERGEN - Bij Orrsing Schoenmode weten wij dat elke voet uniek is. En bij elke voet hoort een persoon met een eigen stijl en smaak. Juist voor die persoon, die het allerbeste wil voor zijn / haar voeten, verkopen wij schoenen die vakmanschap, comfort en stijl uitstralen.

Deze keer het merk Xsensible ze voelen aan als een tweede huid, zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar voetbed. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor mensen met 'moeilijke' of gevoelige voeten. Want dat is ons doel, de meest comfortabele schoenen van de wereld ook in Haaksbergen te verkopen, aan die klanten die deze ondersteuning goed kunnen gebruiken.

Uniek balanspunt
Hoe kunnen we het voor u nóg comfortabeler maken? Het antwoord op deze vraag vonden we dus in het merk Xsensible dat nu ook in verschillende zool types verkrijgbaar is. De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen. Samen met hem ontwikkelde Max Krol de Xsensible Stretchwalker: een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool, dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Al deze schoenen zijn voorzien van Xsensible Inside®, een unieke stretchleer technologie die ze zelf hebben ontwikkeld en die wereldwijd heeft gezorgd voor een revolutie in de schoenenbranche.

Probeer ze
Vele dames en heren gingen u al voor door het dragen van deze schoenen, kom ze eens proberen in de winkel en maak een keuze in model en kleur en zool types. Wij zien u dan graag voor een passessie aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. Kijk op Facebook voor het filmpje over het stretchleer; erg interessant en bij volgen en delen maak u kans op een paar gratis Xsensible Stretchwalker naar keuze.