Afbeelding
Foto:

Maak kennis met State of Art: A Statement of Style!

ENSCHEDE - Wanneer je binnenstapt bij State of Art Enschede, stap je in een fris en kleurrijk geheel. Je wordt omarmd door een fijne sfeer die je direct een warm gevoel van welkom geeft.

Ralf, Brian en Rita geven op een prettige wijze een passend advies, waardoor men altijd weer tevreden met een aankoop naar huis gaat. Uiteraard staat altijd voor elke gast de koffie klaar. Met acht verschillende collecties per jaar in de maten S tot en met 4XL, heeft State of Art voor elke man een passend kledingstuk. State of Art is onlosmakelijk verbonden met de autosport. De passie voor stijlvolle modern-classics kleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak. De liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd. Bijzonder aan de Store in Enschede is de opvallende Porsche die te zien is in de winkel.

Statement of Style
Met sportieve, eigentijdse én comfortabele mode blijft State of Art ook de vele komende jaren nog 'a statement of style'. Genoeg redenen om de unieke winkel in Enschede te bezoeken. Het enthousiaste team staat voor u klaar om u persoonlijk advies te geven.

Kom langs
Wij zien u graag een bezoek aan onze winkel brengen, al is het maar voor een kopje koffie. Kom langs aan de Langestraat 9 in Enschede. Kijk ook op: www.stateofart.com