Afbeelding
Foto:

Beste countryband Nederland: Ramblin Boots live in Oldenkott

VREDEN - Aanstaande zaterdag 27 juli speelt de beste countryband van Nederland bij Oldenkott Gastro in Vreden, Duitsland.

Ramblin Boots brengt country tot het juiste niveau. Het niveau wat country muziek verdient. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks komt de country muziek echt tot leven. Country en Spare ribs horen bij elkaar. 27 juli is ook de laatste zaterdag van de maand, dat betekent bij Oldenkott Gastro: onbeperkte spareribs voor slechts €15,-. Na de opening tijdens een bomvol kermisweekend en de eerste grote Duitse bruiloft is het 'bei Oldenkott' (50 meter over de grens bij Rekken) tijd voor een band met internationale allure.

Ramblin Boots
Ramblin Boots is momenteel de meest succesvolle countryband. In 2019 maakt de band een internationale tournee door Europa om de liefde voor countrymuziek te verspreiden in landen als België, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. De band mag Duitsland op de tourneelijst toevoegen. 50 meter over de grens bij Rekken spelen ze in de nieuwe feestlocatie van Oldenkott Gastro. Ramblin Boots werd opgericht in 2018 en is nu erg populair, zowel in Nederland als internationaal. Veel radio- en tv-optredens betekenden dat ze eind vorig jaar werden bekroond met 'Best New Country Band 2018' en 'Best Acoustic Country Band 2018'.

Kom ook!
Fest bei Oldenkott met de beste countryband van Nederland: Ramblin Boots! Kom op zaterdag 27 juli langs bij Oldenkott Gastro aan de Wennewick 1, 48691 in Vreden, Duitsland. Kijk voor meer informatie over deze gezellige avond op: www.oldenkottgastro.com