Afbeelding
Foto:

Speciale aspergewijnen bij Breukers Dranken

BOEKELO - Breukers Dranken is sinds 1991 een begrip in Boekelo. De slijterij is gevestigd in het pand naast de katholieke kerk. In 1991 hebben Michel en Ria het pand overgenomen en het omgebouwd tot de slijterij. In 2012 hebben zij de ruimte vergroot van 90m2 naar een oppervlakte van 170m2. Sebastiaan Steenberg en zijn vriendin Monique hebben op 1 januari jl. de slijterij overgenomen en hebben veel passie en vakkennis op het gebied van de diverse wijnen, whiskey's en gedestilleerde dranken.

Nadat het pand in 2012 is vergroot, is ook het assortiment van de slijterij uitgebreid en is er een keuken gerealiseerd in het pand. Dit geeft weer mooie mogelijkheden voor leuke evenementen én een nog betere belevenis voor u als klant. Persoonlijke aandacht is hierbij erg belangrijk. Waar het voorheen alleen mogelijk was om wijnen, whiskey's en gedestilleerde dranken te proberen op de daarvoor georganiseerde proeverijen, is het nu altijd mogelijk om diverse dranken in de winkel te proeven. Sebastiaan geeft aan dat hij liever heeft dat hij aandacht en tijd in de klant steekt en de klant met een passende fles de winkel verlaat, dan dat de klant niet goed geholpen wordt en niet tevreden is over het gekozen product.

Aspergewijnen
Begin april is het aspergeseizoen weer gestart, waardoor er weer volop keuze is uit asperges in de winkels en bij de boeren. Wat is er lekkerder dan een avondje te genieten van de overheerlijke asperges met daarbij een passende wijn? Breukers biedt in de winkel geschikte wijnen aan die perfect passen bij de smaak van asperges. Zij verkopen traditionele aspergewijnen uit de Elzas: Gustave Lorentz Cuvee des Asperges, Marcel Deiss Alsace Blanc en Cave Ribeauville Pinot Blanc. Daarnaast bieden zij ook andere aspergewijnen aan: Steininger Gruner Veltliner, Portal de Calcada Vinho Verde Reserva, Ramon Bilbao Verdejo Rueda en Salentein Portillo Sauvignon Blanc. Sebastiaan en Monique kunnen u alle informatie verschaffen over deze aspergewijnen. Onze aspergewijn van het jaar is de White&Sea uit de Cotes de Gascogne.

Proeflokaal
Naast dat u diverse dranken kunt proeven in de winkel, worden er ook geregeld speciale proeverijen georganiseerd. Op deze avonden worden er onder andere wijn- en spijsavonden en whiskeyproeverijen georganiseerd. Passie voor wijn, lekker eten, vakkennis, gezelligheid en goed advies komen samen op deze ontspannende avond. Voor de proeverij is er een speciale keuken waarin live wordt gekookt. Deze proeverijen worden georganiseerd op vastgestelde avonden waarvoor iedereen zich individueel of als groep kan inschrijven.

Meer informatie
Breukers Dranken is gevestigd aan de Beckumerstraat 173 in Boekelo. Kijk voor meer informatie op de website www.breukersdranken.nl, waar u zich ook kunt inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast maken zij ook gebruik van diverse social media kanalen: Facebook en Instagram. Kijk hier voor meer informatie én veel leuke acties! De slijterij is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ook op Koningsdag is Breukers geopend volgens de reguliere openingstijden.