Afbeelding
Foto:

Met Netto Tank naar
Formule1 Franchorchamps

ENSCHEDE - Liefhebbers van de Formule1 kunnen bij Netto Tank hun hart ophalen. Tanken, zelf racen en misschien zelfs wel naar de Formule1 van Franchorchamps. Netto Tank laat de adrenaline door je lijf gieren.

Nu de kop eraf is van het nieuwe raceseizoen raakt Nederland weer helemaal in de ban van Max Verstappen en kruipen de racefanaten het liefst in de huid van onze grote held. Dat kan met de spectaculaire actie ‘Tank to the Max’ van Netto Tank in samenwerking met de Kartbaan OIdenzaal. Hoofdprijs: entreekaarten voor de F1 van Franchorchamps voor 2 personen.

Prijzen
Wie minimaal 20 liter brandstof tankt bij één van locaties van Netto Tank ontvangt naast de tankbon een kortingsvoucher ter waarde van 4,-- euro voor de Kartbaan van Oldenzaal. Om mee te doen aan de Tank to the Max kart-competitie over 4 kwalificatie kun je inschrijven op www.nettotank.nl. De beste 4 rijders van elke kwalificatie gaan door de naar de finale en racen om twee kaarten voor de F1 van Franchorchamps. De tweede prijs is een abonnement op de Kartbaan Oldenzaal en de derde prijs een Max Verstappen fanpakket.

Actie
De actie is geldig tot en met zondag 30 april 2017. Op de FB pagina van Netto Tank vind je alle informatie. Wellicht eindigt het Tank to de Max avontuur voor jou op 27 augustus in het Belgische Spa.

Foto: Eigenaar Peter Bult (links) van de Kartbaan Oldenzaal en Rutger Hulshof van Netto Tank laten de liefhebbers 'Tank to the Max' een beetje in de huid kruipen van onze grote

raceheld.