Afbeelding
Foto:

Theatergroep De Verstrooiers in De Kappen

HAAKSBERGEN – Theatergroep De Verstrooiers zal op vrijdag 8 april de première spelen van de musical 'Ja Zuster, Nee Zuster'. Zij staan in theater De Kappen op de planken met dit stuk van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Wie wat ouder is, koestert ongetwijfeld mooie en warme herinneringen aan de televisieserie. De belevenissen van de bewoners van Rusthuis Klivia kluisterden in de jaren zestig bijna heel Nederland aan de buis.

Nieuw leven
Theatergroep de Verstrooiers is er onder de energieke leiding van regisseur Bart Peeters Weem in geslaagd om de karakters nieuw leven in te blazen. ???????Zuster Klivia en inbreker Gerrit maken allerlei avonturen mee met de bijzondere bewoners in Rusthuis Klivia! En natuurlijk krijgen zij het regelmatig aan de stok met de vervelende Boze Buurman Boordevol. Want rustig is het zeker niet in het rusthuis.

Muziek
???????De Verstrooiers laten je ook weer genieten van de muziek van Harry Bannink: Je krijgt meteen zin om mee te zingen met klassiekers als 'M'n Opa', 'De kat van Ome Willem', 'Duifies' en 'De Twips'. Dus spring in een rijtuigie of op de step en kom naar het theater voor 'Ja Zuster, Nee Zuster'.
Kaarten à 17,50 euro zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks van 08.30 tot 12.30 uur.