Afbeelding
Foto:

Voetverwendag bij Medisch Centrum de Kievit in Hengelo

HENGELO - Zaterdag 1 april 2017 organiseert Kievit Schoenen wederom de 'Voetverwendag'. Van 11.00 uur tot 16.00 uur kunt u bij Medisch Centrum de Kievit in Hengelo uw voeten laten verwennen.

De voetverwendag is gratis en zonder opgave te bezoeken bij Medisch Centrum de Kievit aan de Sabina Klinkhamerweg 10 in Hengelo. Tijdens de voetverwendag is alle voetexpertise aanwezig.

Specialisten
Zo zijn er specialisten op het gebied van podotherapie, kunt u advies krijgen van de orthopedisch adviseur, is er een huidtherapeut aanwezig die u definitief van uw schimmelnagels af te helpen en is er de mogelijkheid om schoenadvies op maat te krijgen.

Loopanalyse
Daarnaast is er in Medisch Centrum de Kievit de gelegenheid om een gratis loopanalyse te ondergaan. Door middel van een geavanceerd systeem genaamd WalkEye is precies vast te stellen hoe u loopt. Hierdoor komen mogelijke klachten nauwkeurig in beeld, om zo een optimaal advies te geven. Kortom alle ingrediƫnten om uw voeten eens lekker te laten verwennen.

Kom langs
Medisch Centrum De Kievit is te vinden aan de Sabina Klinkhamerweg 10 in Hengelo en u bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.mcdekievit.nl