Afbeelding
Foto:

Voorjaarsconcert KLUS in Enschede

ENSCHEDE - Drie muziekgroepen houden op zaterdag 8 april een voorjaarsconcert in het Bonfhoeffer College in Enschede

KLUS is een samenwerkingsverband tussen de volgende drie verenigingen: KL= Koninklijke (Enschedese) Leo Harmonie, U = Muziekvereniging Unisson Boekelo en S = Muziekcorps der voormalige Schutterij. Dit samengestelde orkest verzorgt op zaterdagavond 8 april een zeer gevarieerd voorjaarconcert. U bent van harte welkom in het Bonhoeffer College aan de Geessinkweg in Enschede, met aanvang om 20.00 uur. Entree is een vrije gift.

Proef het voorjaar
Naast het optreden van het orkest verzorgt ook de percussie- slagwerkgroep een spetterend optreden met onder meer de werken Holiday for drums en Dangel Line. Proef het voorjaar met herkenbare nummers en een gevarieerd repertoire zoals: 'Can't take my eyes off you' van Grewe-Gudio, een liefdesliedje vertolkt door de popband Boys Town Gang of laat u meevoeren door de mooie Afrikaanse klanken van El Bimbo van Naohiro Iwai, de Mars Arnhem herinnert aan de geallieerde opmars in 1944. Folkert Buis, dirigent van Unisson Boekelo componeerde: The Hero with a thousand face, muziek die ons samen met de held meevoert door de wereld.
Happy Togehther en The Saint and the City staan ook op het programma. De zaal opent om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Een eigen bijdrage wordt op prijs gesteld.