Basisschool Paulus heeft een nieuwe directeur.
Basisschool Paulus heeft een nieuwe directeur.

Thomas Schulte nieuwe directeur van basisschool Paulus

Algemeen

ENSCHEDE - Het was een bijzondere dag op basisschool Paulus in Enschede. Niet alleen was het de laatste dag van het schooljaar, maar ook de eerste kennismaking van de kinderen met de nieuwe directeur. Thomas Schulte zal vanaf augustus die functie bekleden. 

Thomas Schulte is nu nog directeur van basisschool Marcelinus in Boekelo en manager op basisschool De Triangel. Die laatste functie geeft hij op, Schulte zal zijn tijd gaan verdelen over Boekelo en Twekkelerveld.

Bij de kennismaling mochten de kinderen vragen stellen. “Omdat kennismaken betekent dat je interesse toont in de ander, maar ook iets over jezelf vertelt, hebben de kinderen iets over de school of over hun klas verteld’’, zo meldt een woordvoerder van Basisschool Paulus. “Maar ze hadden ook vragen voorbereid en niet zo maar vragen, hele goeie vragen! Zo werd er niet alleen naar zijn leeftijd gevraagd, maar bijvoorbeeld ook of hij kan dansen. Toen bleek dat meneer Thomas heel eerlijk is: hij blijkt absoluut niet te kunnen dansen.’’

Nadat alle vragen gesteld waren, was het tijd om meneer Thomas officieel de sleutel van de school te geven. Dat werd gedaan door de oudste en de jongste leerling van de school. “Toen Thomas die in ontvangst had genomen was het weer tijd om terug te gaan naar de klas. Daar is op zo’n laatste schooldag namelijk van alles te doen: opruimen, afscheid nemen en… de laatste ijsjes uit de vriezer opeten. Stel je voor dat ze na de vakantie over datum zijn!’’

De Twentse Beiaard Dag komt eraan!
Twentse Beiaard Dag met concerten op de UT en de Oude Markt 22 uur geleden
SKE treedt op in De Kleine Willem.
Concert SKE in Kleine Willem 17 apr, 20:14
Braderie Stadsveld 22-04-2023
Grote braderie bij Winkelcentrum Stadsveld 17 apr, 15:15
De hardlopers in Hengelo zijn begonnen aan hun wedstrijd. Foto: Coen Schilderman.
Veel animo voor halve marathon 17 apr, 13:48
Arjan Wissink werd door de club passend in het zonnetje gezet bij de thuiswedstrijd tegen VIOS Beltrum afgelopen weekend.
Mijlpaal Arjan Wissink: al 300 competitiewedstrijden 17 apr, 10:51
Geniet zelf ook van overheerlijke tomaten dit jaar.
Column Wim Boers: geniet ook van zelfgekweekte tomaten 17 apr, 10:20
Afbeelding
Schande 16 apr, 18:15
De film The Peasants draait in Concordia.
The Peasants in Concordia en openluchtfilm bij Stanislaus 16 apr, 17:19