Het Borduurparadijs

BOEKELO - Borduren is een bijzonder ambacht; naald en draad maken van een gewoon doek de mooiste creaties. Jong én oud neemt naald en garen ook nu nog graag ter hand. Het Borduurparadijs in Boekelo verwelkomt hen graag met een brede selectie en een uitstekende service.

Joke Trebbe - de Nijs borduurt al van kinds af aan; een passie die de kleurrijke draad vormt door haar leven. In 2007 opende zij een eigen borduurwinkel, die als gevolg van de coronacrisis afgelopen jaar heeft moeten sluiten. Zij heropende de winkel in Boekelo aan de Beckumerstraat 46A.

Zien en ervaren
Borduurbenodigdheden zijn een product wat je echt zelf moet ervaren; zoals het in eigen atelier geverfde Paradijsgaren en de vele mooie stoffen. In de knusse winkel is alles te vinden wat men nodig heeft. Wanneer iemand op zoek is naar iets bijzonders wat niet op voorraad is, gaat Joke graag op zoek naar een passend alternatief of een leverancier die het wél heeft. Haar rijke ervaring is hierin een echte aanwinst. Zij heeft dan ook als passende slogan: de klantvriendelijkheid van vroeger met de kennis van toe en nu. Het Paradijsgaren uit eigen atelier maakt het ook mogelijk om unieke kleuren te maken; precies waar iemand naar op zoek is. Zo werden door de jaren heen veel mooie kleuren toegevoegd aan het assortiment, op basis van klantsuggesties. Daarnaast zijn er ook uiteraard de nodige patronen van eigen hand en exclusieve garenpakketten te koop met uniek garen. Dankzij deze klantgerichte benadering en stands op vele beurzen wist het Borduurparadijs een trouwe klantenkring op te bouwen; zo komen klanten uit heel Nederland en Duitsland naar Boekelo om rond te snuffelen in de winkel. Het Borduurparadijs heeft weliswaar ook een webwinkel, maar hier staat nog lang niet alles op zoals de vele stoffen die in de winkel liggen.

Workshops en meer
Momenteel geeft Joke les in een door haar ontwikkelde naaldschildertechniek in drie dimensies; dit mag (door Corona) op dit moment met twee cursisten. Zij hoopt daarnaast ook weer snel andere workshops te kunnen houden met een wat grotere groep, zoals een maandelijkse techniekdag. Een mooie manier om de fijne kneepjes van het borduren in de vingers te krijgen.

Kom langs
Het Borduurparadijs is gevestigd aan de Beckumerstraat 46A in Boekelo. Dinsdag op afspraak geopend, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bel voor informatie met: 053-211 01 00 of kijk op: www.borduurparadijs.com


Meer berichten