Sybrook Junior Cup 2021

ENSCHEDE - Op 19 juni werd de Sybrook Junior Cup 2021 gehouden. Een regionale golfwedstrijd op de baan van ‘t Sybrook in Enschede. De spelers van ‘t Sybrook gingen de strijd aan met spelers van De Koepel, Driene, De Lage Mors en De Twentsche.

De 18 holes wedstrijd startte op Noord, terwijl de 9 holes wedstrijd op hetzelfde moment startte op Zuid. De 18 holes wedstrijd was een stableford-wedstrijd met daarnaast een strokeplay uitdaging. De 9 holes spelers liepen weer een stableford-wedstrijd. Met hulp van vrijwilligers van alle deelnemende verenigingen verliep dit allemaal heel goed. Op Noord 5 werd gestreden om de Longest en op Zuid 4 voor de Neary. Meer dan genoeg uitdagingen voor de spelers om aan te gaan. Als laatste gingen de 6-holes spelers de baan in op Noord. In teams van drie of vier spelers gingen zij de strijd met elkaar aan in een Texas Scramble. Al deze jonge spelers gingen met veel plezier en ook nog wel met een beetje wedstrijdkriebels op weg naar de eerste afslag. Gelukkig ging er met elke flight een coach mee om deze jonge spelers op weg te helpen. Voor meerdere spelers was het de eerste keer op een andere baan.

Uitslagen

18 holes strokeplay winnaar
Rick Hessing (De Koepel) met 78 slagen

18 holes Stableford-wedstrijd
1: Sam Schefer (Driene) 43 pnt
2: Luuk Puntman (’t Sybrook) 38 pnt
3: Sanne Leeuw (’t Sybrook) 38 pnt

Winnaar Longest
Joran Grutterink (Lage Mors) met 255 meter

Winnaar Neary
Aishia Ankersmid (Lage Mors)                 3,2 meter

9 holes Stableford-wedstrijd
1: Naut Boertjes (De Koepel) 27 pnt
2: Thijmen Grobben (Driene) 25 pnt
3: Lotte Reijnders (DeTwentsche) 22 pnt

6 holes Texas Scramble
1: Jade Kampstra (’t Sybrook) / Sanne Dekkers (De Koepel) / Yob Balkema (De Twentsche) 27 slagen
2: Justin Dekker (De Koepel) / Carmen Knuiman (De Twentsche) / Pip Bijvank (De Twentsche) / Florian Smit (’t Sybrook) 34 slagen
3: Rens Smidt (’t Sybrook) / Gian Kulahina (’t Sybrook) / Keenan Hemmekan (Lage Mors) 35 slagen

Meer berichten
 
Auto zoeker