Foto: Shutterstock

Sjors Sportief zoekt zomeractiviteiten voor de jeugd

ENSCHEDE - Het afgelopen schooljaar is het sportief en creatief anders gelopen dan anders. De cultuursector is net weer een beetje open en de binnensporten kunnen net weer de deuren openen en dan loert de zomervakantie al! Zes weken geen activiteiten of ga je toch door in de zomervakantie? Ga je door, maak je aanbod dan ook toegankelijk voor kinderen die nog geen lid zijn van je vereniging of organisatie!

Samen kan ervoor gezorgd worden dat alle kinderen uit de gemeente Enschede een leuke en actieve zomervakantie hebben. Sportaal en Cultuur in Enschede vragen alle sport- en cultuuraanbieders om mee te doen. En meedoen kan op je eigen manier, een keer in de week of iedere dag of een keer in de zomervakantie, alles mag! Kinderen van de basisschool kunnen voor hun aanbod kijken bij Sjors Zomer. Wil je voor de jongeren van 12 jaar en ouder iets gaan doen? Ook dat aanbod wordt gebundeld.

Meedoen
Samen met Alifa Jongerenwerk en de Jeugd VIVA zorgen Sportaal en Cultuur in Enschede met de sport- en cultuuraanbieders voor een divers programma zowel in leeftijden als in de stadsdelen. Wil je meedoen of heb je vragen? Neem contact op met Sportaal, Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl. Meld je sport- en cultuuraanbod voor de zomervakantie aan op www.enschedeactief.nl onder de noemer Sjors Zomer en laat de kinderen in de zomervakantie kennis maken met jouw activiteit.

Meer berichten