Bijzondere kunst: Chantal Ganglbauer

ENSCHEDE - In Bijzondere kunst delen de kunstenaars van ‘t Meera van Aveleijn hun passie. Objecten worden verkocht via www.blijgoed.nl/atelier-meera.

Wie ben je? Wat doe je?

Ik ben Chantal Ganglbauer en ik ben 31 jaar oud. Drie dagen in de week werk ik bij atelier ’t Meera. Ik ben hier altijd bezig met kunst.

Wat voor soort kunst maak je?

Ik maak heel veel. Ik ben altijd bezig met nieuwe projecten. Ik heb al eerder olifantjes (Luckyfant) gemaakt van keramiek. Nu ben ik bezig met mijn zelfbedachte project: monsters. Ik maak allerlei enge monstertjes van klei. Ik ben met kleine monstertjes begonnen en ik ga ze nu steeds groter maken. Ik heb ook Godzilla gemaakt. Mijn inspiratie voor mijn monsterproject komt door enge films.

Waarom vind je het maken van kunst leuk?

Ik heb interesse en plezier in kunst. Ik vind kunst heel gaaf om te zien en nog leuker om zelf te maken. Ik fantaseer graag over kunst en over mijn zelfgemaakte monsters. Ik daag mezelf graag uit en dit kan ik bij het maken van kunst. Ik geef ook niet op. Als iets niet lukt dan probeer ik het nog eens. Ik ben echt een doorzetter.

Wat is jouw grote droom?

Mijn grootste droom is om een keer mijn monsters te exposeren bij Art Brut Biënnale in Hengelo en om met mijn kunst een prijs te winnen.

Meer berichten
 
Auto zoeker