Stijlhoeve blijft ambitieus en heeft nieuwe plannen klaar

ZENDEREN – Sinds november 2019 is Stijlhoeve, specialist in duurzame energieoplossingen, een begrip in de regio. Eigenaar Sander Peulken is druk bezig om zich nog verder uit te breiden.

Negen jaar geleden begon Sander voor zichzelf op de boerderij in Fleringen met de verkoop van zonnepanelen en pelletkachels, maar binnen een aantal jaar breidde hij uit naar een onderneming met tien medewerkers en een eigen pand. Op dit moment wordt alweer nagedacht over uitbreiding en staan er vacatures open voor een viertal installatiemonteurs. “Ik denk dat wij met al onze diensten de duurzaamste zaak van Twente zijn”, zegt Sander trots. Stijlhoeve richt zich op het verduurzamen van huizen door middel van het totaalconcept. “Bij ons kun je niet alleen voor zonnepanelen of een pelletkachel terecht, maar ook voor een warmtepomp, zonneboiler, laadpaal, airco of waterontharder bent u op de juiste plek. Wij zijn er niet alleen voor de particulier maar ook voor de zakelijke klant.”

Waarom verduurzamen?
Door je woning te verduurzamen kun je je energieverbruik aanzienlijk verlagen en worden de woonlasten stabieler en voorspelbaar. Daardoor ben je minder afhankelijk van de sterk stijgende energiekosten in de toekomst. Stijlhoeve wil de klant ontzorgen met een totaalconcept. “Wij adviseren de klant over het slim verduurzamen van de woning, bekijken de mogelijkheden en werken deze uit in een voorstel welke vervolgens met de klant wordt besproken. Wij bieden een totaalpakket aan energiebesparende maatregelen, maar ook kunnen wij een aanvraag verzorgen voor een duurzame lening, subsidies aanvragen en de klant bijstaan in het terugvragen van de btw over zonnepanelen.”

Nieuwe website
Sinds kort heeft Stijlhoeve de website ook voorzien van een webshop waarop alle prijzen van de diensten en producten zijn te zien. Neem snel een kijkje op: www.stijlhoeve.nl of bezoek de showroom in Zenderen.

Meer berichten
 
Auto zoeker