Foto: Shutterstock.com

Cinevillepas ook bij Concordia

ENSCHEDE - Concordia mag sinds afgelopen weekend weer films vertonen. Met de heropening komt Concordia meteen met iets nieuws: de Cinevillepas. Zo vaak als je wilt naar de film vanaf 17,50 euro per maand.

Met de Cinevillepas kan je onbeperkt naar de film bij 50 filmtheaters in heel Nederland. Voor Enschede en omstreken is Concordia het eerste filmhuis dat zich aansluit bij Cineville. Maar, je hoeft niet alleen met deze pas films bij Concordia te bekijken. Zelfs tijdens een uitje in bijvoorbeeld Amsterdam is deze pas bij een Cineville-filmtheater te gebruiken. Voor filmliefhebbers is dat heel aantrekkelijk. “Een filmkaartje kost normaal ongeveer 10 euro dus wie vaker dan tweemaal per maand naar de film gaat, is voordeliger uit met de Cinevillepas”, rekent Mark Drenth, filmprogrammeur van Concordia, voor.

Succesvolle insteek
Het succes van Cineville komt door de abonnementsvorm. Voor filmliefhebbers wordt het aantrekkelijker om vaker naar de film te gaan. En Drenth ziet nog een voordeel: “In andere steden is gebleken dat niet alleen het aantal filmbezoeken toeneemt, maar dat de pashouders ook avontuurlijkere keuzes maken. Omdat je niet meer hoeft te betalen voor een extra filmbezoek, durf je ook een wat minder bekende film te bezoeken.” Wie een Cinevillepas wil aanschaffen kan dat doen via de website van Cineville: www.cineville.nl/pas Je filmkaartjes kan je boeken bij het aangesloten filmtheater van jouw keuze. Aan de zaal toont men dan de pas en het filmkaartje.

Meer berichten