Foto: ShutterstockKathy Hutchins / Shutterstock.com

Kijktips: Ginny & Georgia

Ginny & Georgia, de serie is pas sinds 24 februari te zien op Netflix, maar het is nu al een razend succes! De familie, bestaande uit moeder Georgia, dochter Ginny en zoontje Austin verhuizen na de dood van Kenny, de pas overleden man van Georgia en stiefvader van Ginny en Austin, naar New England om een nieuwe start te maken.

De verhuizing viel voor Ginny best zwaar. Alwéér verhuizen? Dit is niet de eerste keer. Ze weet precies hoe het gaat. Georgia ontmoet een man, ze krijgt er een relatie mee, het gaat uit, en ze slaan weer op de vlucht. Zo gaat het nou áltijd.

De vijftienjarige Ginny heeft een gecompliceerde relatie haar moeder, die op haar vijftiende al zwanger werd van Ginny. Georgia heeft een lastig verleden en draagt grote geheimen met zich mee. Ginny snapt haar onverantwoordelijke moeder dan ook niet en neemt de zorg van haar broertje Austin op zich. Ginny en Georgia hebben een aparte band. Georgia ziet haar dochter liever als haar vriendin, terwijl Ginny gewoon een normale, verantwoordelijke moeder wil.

Omdat ze zo vaak zijn verhuisd, heeft Ginny nooit goede vrienden gehad. Totdat ze weer naar een nieuwe school ging. Ze ontmoet Maxine, Abby en Norah en ze vormen samen ‘MANG’, een hechte vriendengroep. Ook in deze groep zijn er geheimen. Ginny vindt Maxine’s broer, Marcus leuk, terwijl ze een relatie heeft met haar Hunter. Ondertussen heeft niemand in de gaten wat er speelt tussen Ginny en Marcus. En dat is maar goed ook, want wat als er erachter komen?

Georgia had beloofd dat het deze keer anders zou gaan. Ze zouden niet weer wegvluchten zoals ze in het verleden gedaan hebben. Deze plek was anders. Dat vond de hele familie Miller. Toch ontmoet Georgia een man waar ze gevoelens voor krijgt. Gaat het deze keer wel goed? Je komt er maar op één manier achter! De serie is ontzettend populair en wordt zeker aanbevolen. Netflix heeft ook al een seizoen twee aangekondigd. Wanneer die uitkomt is nog niet bekend maar er wordt verwacht dat het tweede seizoen begin 2022 uitkomt. Je kunt het eerste seizoen van Ginny & Georgia bekijken op Netflix.

Meer berichten
 
Auto zoeker