Korting op binnenzonwering bij Woongeluk in Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Hoe maak je van je huis echt een sfeervolle woning? Naast de meubels die je kiest, je vloer en de kleur op de muren, speelt ook licht een belangrijke rol. Toch staat niet iedereen stil bij de vele mogelijkheden die er zijn om je huis optimaal te verlichten met daglicht. De keuze voor de juiste binnenzonwering kan helpen om het gewenste effect te bereiken.

Een aantrekkelijke, functionele binnenzonwering biedt veel mogelijkheden om de lichtinval en inkijk in je woning precies af te stemmen op je wensen. Of je nu gaat voor veel licht mét behoud van je privacy, of juist een woning sterk wil kunnen verdonkeren voor de thuisbioscoop. Ieder interieur en iedere behoefte is weer anders. Daarom biedt Woongeluk in Haaksbergen graag een passend advies, geheel afgestemd op uw huidige of toekomstige interieur.

Service aan huis
Woongeluk maakt de keuze, opmeten en plaatsing van uw nieuwe binnenzonwering zo gemakkelijk mogelijk. U kunt namelijk uw nieuwe binnenzonwering ook aan huis in laten meten. Wanneer u al een idee hebt van het soort en materiaal aan binnenzonwering wat u zou willen hebben, kunnen zij u ook thuis de bijpassende stalen tonen. Zo weet u precies wat u koopt én kunt u het materiaal in uw eigen interieur bekijken hoe het staat. Zo kunt u samen de optimale balans vinden tussen praktisch gebruik én een aantrekkelijk uiterlijk.

Breed assortiment
Woongeluk is al jaren dé specialist op het gebied van woningstoffering in de brede zin. U kunt er terecht voor een breed assortiment aan merken en soorten binnenzonwering. Zo werkt men met gerenommeerde merken zoals Luxaflex en Bece. Voor elke interieurstijl is wel een bijpassende binnenzonwering te vinden. Combineer bijvoorbeeld aluminium jaloezieën met een strak industrieel interieur, of kies voor de warmte van hout, zoals bamboe voor een exotisch tintje. Rolgordijnen zijn er ook in allerlei soorten en materialen. Zo bieden dupli- en plissé-gordijnen veel flexibiliteit om precies de hoeveelheid lichtinval te regelen. Ook wanneer u een wat uitdagender raamvorm hebt zoals serres of ronde ramen zijn deze goed toepasbaar. Woongeluk specialiseert in maatwerk; zij zorgen graag voor het beste resultaat voor úw interieur.

Kortingsactie
Tot en met 15 mei ontvangt u 20 procent korting op binnenzonwering van de merken Bece en Luxaflex. Woongeluk komt graag bij u thuis langs voor een vrijblijvend advies. Kijk voor meer informatie over hun diensten en het showroombezoek op: www.woongeluk-roord.nl. Gevestigd aan de Blankenburgstraat 33 in Haaksbergen.

Meer berichten