Foto: ©dickkuper

ECOK: wij zijn er nog!

ENSCHEDE - De zangers van ECOK Concertkoor hebben al bijna een jaar niet samen kunnen repeteren en dus ook geen concerten kunnen geven. Toch is het koor zeer actief.

Er wordt gezongen en gestudeerd via Zoom en bovendien is er een groeiend aantal koorleden te vinden op Jamulus, een open-source netwerk speciaal voor muzikanten en zangers. Men hoort elkaar en de dirigent hoort de zangers, dus een extra impuls is er om te oefenen! Op Jamulus zijn ze te vinden onder de naam -Class- Jam Choir-. Als er tijdens Jamulus ook nog eens de software van Jitsi overheen gegooid wordt, kunnen de zangers elkaar zien en, belangrijker nog, de dirigent.

Beethoven Matinee
Het koor heeft het plan opgevat om later dit jaar een Beethoven Matinee te realiseren. Als dat mogelijk is, vindt dit in september plaats in de Ontmoetingskerk in Enschede. Hierover zal bijtijds bericht volgen. Wél is er een datum voor het grote Beethoven concert, dat gepland was november 2020. De vastgestelde datum is nu vrijdag 4 maart 2022. Kijk ook op: www.ecok.nl

Meer berichten