De Dierenwinkel: ook voor uw hengelsport!

ENSCHEDE - Vissen is een populaire hobby; ongeveer 1,5 miljoen mensen in ons land doen wel eens aan sportvisserij. Het afgelopen jaar ontdekten ook veel nieuwe mensen deze hobby. Wanneer je wil gaan vissen is een goede uitrusting belangrijk. Louis Kuipers van De Dierenwinkel geeft graag een passend advies.

Vier jaar geleden begon hij met een hengelsportafdeling; dit is sindsdien sterk gegroeid. Nu hij op een nieuwe plek zit aan de buitenkant van winkelcentrum Het Stroink, is ook deze afdeling compleet vernieuwd én uitgebreid. Zowel de beginnende als gevorderde visser kan er goed terecht. “Een visuitrusting hoeft zeker niet duur te zijn. De meeste mensen beginnen met een relatief eenvoudige vaste hengel. Wanneer de hobby dan wat groeit, kiezen ze voor een werphengel die meer mogelijkheden biedt.”

Goed advies
Een goed advies is erg belangrijk om plezier én succes te hebben met het vissen. Hoewel je online en bij diverse winkels goedkoop hengels kunt krijgen, is lang niet alles geschikt voor wat je er mee wil doen. Bovendien zit er wel degelijk kwaliteitsverschil in een hengel; zo zijn de duurdere hengels lichter door materialen zoals koolstofvezel en zijn ogen gemaakt van beter materiaal zodat ze minder snel buigen of afbreken. Ook bijvoorbeeld het werpgewicht dat je wil gebruiken en het soort vis waarop je wil vissen zijn van invloed op de keuze voor een visuitrusting. Kuipers verkoopt ook meer gespecialiseerd materieel zoals voor vissen op snoek of karper. Verder is er een uitgebreid assortiment van lokvoer en aas zoals wormen en maden.

Goede kwaliteit
Naast het goede advies levert De Dierenwinkel ook graag een echt kwaliteitsproduct. Zo is Kuipers partner van Sense Outdoor; een bekende naam in hengelsportproducten én andere artikelen gericht op het buitenleven. Zij bieden een nette kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Zo koopt u bijvoorbeeld een complete spinset met hengel, molen, lijn en spoel met kogellager(s) voor prijzen tussen de 22,50 en 34,95 euro. Wanneer iets onverhoopt niet op voorraad zou zijn in de winkel, is dit ook eenvoudig voor u te bestellen. Zo vist u nooit - spreekwoordelijk - achter het net!

Kom langs
U bent van harte welkom in De Dierenwinkel. Deze is gevestigd aan de Veldhoflanden 5D, aan de buitenkant van winkelcentrum Het Stroink. Kijk voor meer informatie en aanbiedingen op Facebook, ‘Kuipers Dier Tuin en Hengelsport’. Bekijk het uitgebreide Sense Outdoor assortiment op: www.senseoutdoor.nl

Meer berichten