FC Twente organiseert IkMisOe-wandeling

ENSCHEDE - FC Twente heeft een IkMisOe-wandeling georganiseerd, speciaal voor alle FC Twente-supporters. De wandeling vindt plaats op zondag 18 april én woensdag 21 april. Je kunt kiezen om een route van vijf kilometer af te leggen, of van 9,5 kilometer.

Ook voor de jonge fans is er genoeg te doen tijdens de wandeling, onderweg zijn er namelijk allerlei leuke spelletjes te doen! Ook krijgt iedere deelnemer een ‘You’ll Never Walk Alone goodiebag’, met daarin onder andere een muntje voor een broodje beenham, wat frisdrank, chips en een spelletjeskaart. De wandeling eindigt in De Grolsch Veste. Je kunt zelfs nog een stukje over de kunstgrasstrook naast het veld lopen!

Starttijden en kosten
Op zondag 18 april kun je vanaf 10.00 starten met de IkMisOe-wandeling en duurt de wandeling tot 15.00. Op woensdag duurt de wandeling tot 16.00 en kun je beginnen vanaf 13.30. Voor Kidsclub- en Young Reds-leden is deze wandeling zelfs helemaal gratis! De kosten voor de jeugd onder 18 jaar bedraagt 5 euro. Hierbij zit niet standaard een broodje beenham, maar deze kun je wel los bestellen. Volwassenen betalen 8 euro per persoon, maar krijgen er wel een broodje bij! Deze kun je na afloop afhalen in de gracht. Je kunt je aanmelden via https://www.fctwente.nl/club/nieuws/ikmisoe-wandeling#.

Meer berichten