Raizzed: betaalbare kwaliteit voor de eigenzinnige vrouw

De naam doet het niet vermoeden, maar het merk Raizzed is wel degelijk een Nederlands kledingmerk. Zij maken kwalitatief goede kleding en combineren dat met aantrekkelijke prijzen. De hele kledingkast kan dus gevuld worden met kleding van Raizzed.

Het assortiment van Raizzed bestaat uit kleding voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Sans heeft echter alleen de collectie voor vrouwen. Raizzed kenmerkt zich met kleding in de stijl streetwear en urban lifestyle. Natuurlijk hoort denim daarbij, dus jeans in verschillende pasvormen en in verschillende wassingen maken zeker deel uit van de collectie. Overigens heeft Raizzed ook andere broeken, zoals sweatpants, in verschillende kleuren.

Volledige outfit
Naast broeken heeft Raizzed nog sweaters en shirts waarbij de urban lifestyle nog beter zichtbaar is. Een goed voorbeeld daarvan zijn de sweaters, helemaal die met capuchon. Deze vallen lekker ruim en zijn uitgevoerd in sprekende kleuren zoals bijvoorbeeld groen, paars of oranje, maar ook de wat neutralere kleuren beige en zwart. En voor op een mooie zomerse dag of voor wanneer je lekker actief bezig bent, heeft Raizzed de oversized shirts met korte mouwen en een highneck kraag, een kraag die hoger rond de hals sluit dan bij een gewone ronde halslijn, maar zeker niet zo hoog als bij een col.

Laat zien wie je bent!
Alles bij elkaar kan Raizzed omschreven worden met de woorden comfortabel, stoer, kleurrijk, betaalbaar en kwaliteit. Ben jij die stoere vrouw die op zoek is naar een outfit die laat zien wie je bent en die ook nog eens lekker zit? Kijk dan eens naar het merk Raizzed bij Sans. Je vindt dan mooie kleding om je kast mee (aan) te vullen en om vaak te dragen!

Meer berichten