Foto: Picasa

Kom veilig genieten in het uitdagende AvaTarZ klimbos!

OLDENZAAL - Klimmen, klauteren en genieten van de buitenlucht; het kan weer! Het klimbos van AvaTarZ bij het Hulsbeek is namelijk weer geopend. Op 20 maart gaven zij het startschot voor het nieuwe klimseizoen.

Afgelopen jaar werd al veel ervaring opgedaan om het klimbos op veilige wijze te kunnen openen. Veiligheid was uiteraard de hoogste prioriteit voor het klimbos, waar nu dus ook nog wat corona-aanpassingen bij zijn gekomen. AvaTarZ verwelkomt momenteel groepen in de leeftijd 6 tot en met 26 jaar, waarvoor sporten in de buitenlucht in groepsverband toegestaan is. Uiteraard hoopt men straks ook weer de oudere doelgroep te mogen verwelkomen wanneer de regels dit toestaan. Vooraf reserveren is noodzakelijk; dit kan in groepen tot maximaal 15 mensen. Telkens zit er een buffer van een half uur tussen reserveringen. Ideaal voor een kinderfeestje, schooluitje of jongerengroep dus.

Veel interesse
Zodra de reserveringen geopend werden stroomden de eerste aanmeldingen binnen; een teken dat mensen ook mét deze beperkingen toe zijn aan een leuk uitje. AvaTarZ is het grootste klimbos van Nederland, met 110 uitdagende hindernissen en 15 spectaculaire ziplines, waaronder de langste van Nederland. Zeker voor de kinderen en jongeren is AvaTarZ nu een geweldig uitje om even overtollige energie kwijt te raken. In het vijf hectare grote bos kan men zich uitstekend en veilig vermaken. Uiteraard zijn er wat voorzorgsmaatregelen genomen, zoals diverse desinfectiepunten en instructeurs dragen een mondkapje of gelaatsmasker.

Creatieve oplossing
Hoewel het horeca-gedeelte nog niet open kan, komt de inwendige mens niets tekort bij AvaTarZ. Zo is er het ‘Kinderfeestje To-Go’ pakket, een zakje met lekkers dat de kinderen meekrijgen en buiten op kunnen eten. Daarnaast zijn er afhaalpunten ingericht in het bos en bij het kantoor, waar bezoekers terecht kunnen voor koffie, thee, wraps, muffins en andere snacks.

Kom ook!
Kom ook sportief genieten in de buitenlucht in het AvaTarZ klimbos! Vooraf reserveren is verplicht. Kijk voor beschikbare tijdslots en meer informatie op de website: www.avatarz.nl

Meer berichten