Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Kijktip: Grey’s Anatomy

Als je van spannende, komische maar ook romantische series houdt, is Grey’s Anatomy een serie voor jou! Met zeventien seizoenen is het wellicht een van de meest bekende ziekenhuisseries ooit. Ellen Pompeo is de hoofdrolspeelster als dokter Meredith Grey. 

In 2005 werd de eerste aflevering uitgezonden, niet lang daarna bleek het een ontzettend groot succes te zijn. Zelfs in 2021 komen er nog steeds nieuwe afleveringen uit en de spanning gaat er maar niet vanaf!

Waar gaat het over?
De serie speelt zich af in Seattle, in eerste instantie bij het ‘Seattle Grace Hospital’. Meredith Grey komt samen met vier andere stagiaires in het ziekenhuis. Ze wordt opgeleid tot een van de beste chirurgen van het land door dokter Miranda Bailey, oftewel ‘The Nazi’. Meredith heeft het niet altijd makkelijk gehad door Ellis Grey, haar moeder die een wereldberoemde chirurg was en Alzheimer kreeg. Dit maakt het in het ziekenhuis ook niet altijd makkelijk. De dag voor Meredith’s eerste dag in het ziekenhuis, komt ze Derek Shepherd tegen in Joe’s, een bar dichtbij het ziekenhuis, niet wetende dat hij een neurochirurg is in hetzelfde ziekenhuis! Worden ze verliefd, of gaat het kapot? Met keer op keer spannende, onwerkelijke operaties gebeurt er erg veel in het ziekenhuis. Zeker een aanrader dus!

Waar kan ik het kijken?
De serie zit bomvol dramatische, maar ook hele spannende scènes. Het nieuwste seizoen is nog niet volledig uitgezonden, de eerste afleveringen zijn pas net uitgebracht, maar het belooft veel goeds. Met als onderwerp: het coronavirus! Je kunt seizoen één tot en met zestien bekijken op Prime Video, Videoland en Disney+. Op dit moment wordt seizoen zeventien uitgezonden op NET5.

Meer berichten
 
Auto zoeker