Show & Marchingband EVC heeft vrolijke voorjaarsactie

ENSCHEDE - De oliebollenactie van Show & Marchingband EVC eind vorig jaar was een geslaagde actie. Met de lente in de lucht heeft de activiteitencommissie nu een actie bedacht waarmee iedereen wat meer vrolijkheid in huis kan halen. Op zaterdag 3 april worden er tulpen verkocht!

Deze tulpen komen uit de kassen van het mooie Twentse dorp Delden van kwekerij Visschedijk. Deze kweker, die vooral bekend is van zijn “Bulb Bouquet”, gaat mooie volle bossen in diverse kleuren tulpen selecteren, zodat u thuis heerlijk kunt genieten van dit mooie Twentse product. Echter blijft het daar niet bij. Ook worden er verse eieren verkocht. Mooie grote scharreleieren uit het Overijsselse Haaksbergen. Dit mooie bedrijf houdt zijn kippen op een diervriendelijke manier. Net als de oliebollenactie wordt vanuit een drive-thru verkocht.

Praktische informatie
De verkoop is op 3 april tussen 10.00 en 14.00 uur. De drive-thru is te vinden aan de Lambertus Buddestraat 1 te Enschede. Komt u met de fiets, ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem wel even zelf een eierdoosje mee. Dat scheelt weer in de kosten en is natuurlijk milieubewust. De prijs voor 10 losse eieren is 3,- euro. Heeft u geen doosje, dan betaalt u 3,25 euro. Voor de tulpen betaalt u per bosje van 10 stelen in diverse kleuren 3,99 euro en voor 2 bossen 6,99 euro. Om niet mis te grijpen bij deze fleurige actie kunt u de eieren en tulpen vooruitbestellen. Bestellen gaat snel en eenvoudig door een e-mail te sturen naar activiteiten@evc-enschede.nl. Kijk voor meer informatie over Show & Marchingband EVC op www.evc-enschede.nl.

Meer berichten