Winkelen op afspraak loopt perfect bij Orrsing Schoenmode

HAAKSBERGEN - Velen hebben al gebruik gemaakt van onze inplan-agenda bij Orrsing Schoenmode. En we merken dat mensen het heel prettig vinden dat alle aandacht naar hem of haar uitgaat.

Vaak geven de klanten aan de telefoon al aan wat voor merk ze zoeken en kleur. Dat is natuurlijk heel handig, want zo kunnen wij al iets klaar zetten in de juiste wijdtemaat. Ook even kijken kan natuurlijk ook; voor een kijkafspraak geldt hetzelfde. De planning van een half uur tot een uur gaat prima, men voelt zich niet opgejaagd wat velen wel denken bij het maken van een afspraak. Wij geven u alle tijd om te komen tot een goede beslissing; juist het persoonlijk advies is belangrijk om de juiste schoenen te vinden!

Nieuwe collectie
Met Pasen in het verschiet zullen wij u dan ook graag helpen aan een paar passende schoenen of instappers. De voorjaarsschoenen van Piedi Nudi, Durea en DL-sport passen dan ook goed in het modebeeld; zie de advertentie elders in deze krant. De nieuwe kleuren voor dit voorjaar zijn voornamelijk beige, babyblauw, cognac en natuurlijk zwart en wit waar ook vorig jaar veel vraag naar was. Dus wat ons betreft is er weer van alles mogelijk dit voorjaar. U bent van harte welkom om de nieuwste collectie te komen bekijken. Orrsing Schoenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. Bel voor een reservering met: 053-3032670. Of kijk vooraf op onze site: www.orrsing-schoenmode.nl

Meer berichten