Unieke kennismaking Zone.college Enschede

ENSCHEDE - Zone.college Enschede biedt al jaren de Vakmanschapsroute aan, een praktische en actieve route naar een mbo-niveau 2 diploma. Speciaal voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers biedt de locatie de mogelijkheid om een belafspraak te maken met een docent om zo informatie te krijgen over de Vakmanschapsroute. Aanmelden kan via het formulier op de website van Zone.college.

Via deze website kunnen bezoekers ook de online open dag van januari terugkijken. Docenten vertellen over het onderwijs en laten de verschillende vakrichtingen zien. In Enschede kunnen leerlingen kiezen voor de vakrichtingen Tuin & landschap (hovenier), Dierverzorging, Green design en Voeding & technologie.

Praktisch en actief
De Vakmanschapsroute is geschikt voor basisberoepsgerichte leerlingen en praktisch ingestelde kaderberoepsgerichte leerlingen die graag verder willen leren en werken in het groen. Vanaf het derde jaar vmbo worden leerlingen op een praktische en actieve manier binnen 3 tot 4 jaar voorbereid op een mbo-diploma niveau 2. Daarmee kunnen ze meteen aan het werk. Leerlingen kunnen er ook voor kiezen om verder te leren, binnen en buiten de groene sector. Leerlingen die al een BB-diploma hebben en een praktische mbo-opleiding op niveau 2 willen volgen kunnen zich ook aanmelden. Zij starten dan met het mbo-deel van de Vakmanschapsroute binnen één van de vier vakrichtingen.

Meer berichten
 
Auto zoeker