Jubileumactiviteiten 100 jaar CVV Sparta Enschede uitgesteld

Jubileumactiviteiten 100 jaar CVV Sparta Enschede uitgesteld

ENSCHEDE - Op 21 april 2021 viert CVV Sparta Enschede haar 100-jarig bestaan. Een speciaal hiervoor samengestelde jubileumcommissie heeft in het afgelopen jaar een programma van activiteiten samengesteld dat vanaf die datum van start zou gaan. Helaas gooit de coronacrisis ook hier roet in het eten en daarom heeft de jubileumcommissie, in samenspraak met het bestuur, besloten de meeste festiviteiten een jaar op te schorten.

De voorbereidingen van de jubileumviering gaan ondanks corona door. Aan elke leeftijdsgroep, vanaf de allerjongsten tot en met de seniorenleden, wordt gedacht. Ook wordt er gewerkt aan een speciaal jubileumboek dat de geschiedenis van CVV Sparta Enschede op gedetailleerde wijze vanaf de eerste jaren van het bestaan beschrijft. Dit jubileumboek zal aan het einde van 2021 verschijnen.

Mijlpaal
Het merendeel van de jubileumactiviteiten wordt tot 2022 uitgesteld. Hopelijk is de situatie rondom corona dan verbeterd zodat CVV Sparta Enschede op uitgebreide wijze haar eeuwfeest kan vieren. Op woensdag 21 april zal er in kleine kring, en rekening houdend met de geldende veiligheidsregels, een speciale activiteit worden georganiseerd om toch op markante wijze stil te staan bij deze mijlpaal.

Meer berichten