Vliegende start in het nieuwe jaar voor Judosport Oost

Vliegende start in het nieuwe jaar voor Judosport Oost

ENSCHEDE - Op maandag 18 januari 2021 vond op Twente Airport de laatste editie plaats van de winterlockdown van Judosport Oost.

De wedstrijdjudoka’s tot 17 jaar van Judosport Oost werden sinds de tweede lockdown uitgedaagd om in beweging te blijven. Trainers Sirach Cooiman en Stijn Jager bedachten vanuit het motto #stayfit een programma met buitenactiviteiten op verschillende locaties zoals het Rutbeek, Universiteit Twente, het Volkspark en het Wooldrikspark. Vandaag werd de winterlockdown afgesloten op Twente Airport.

Veel mogelijkheden
“Ook buiten zijn er voldoende mogelijkheden om fit te blijven met betrekking tot spierkracht en conditie”, aldus Cooiman, “hardlopen en oefeningen kunnen thuis natuurlijk altijd. Juist het samen afzien, elkaar uitdagen en plezier hebben wordt zo gemist nu we niet in de dojo kunnen trainen. Zowel de judoka’s als Stijn en ik hebben genoten van deze speciale trainingen. Hopelijk mogen we weer snel samen in de dojo om ook weer met de technieken aan de slag te kunnen.” Net als iedereen hoopt ook Judosport Oost dat corona snel onder controle is en dat we een gezond en sportief jaar tegemoet gaan.

Foto: Stijn Jager

Meer berichten
 
Auto zoeker