Zone.college houdt een online open dag Vakmanschapsroute

Zone.college houdt een online open dag Vakmanschapsroute

ENSCHEDE - Zone.college Enschede organiseert online haar open dag rondom de Vakmanschapsroute. Toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers kunnen dan vanaf huis kennismaken met deze praktische en actieve route naar een mbo-niveau 2 diploma in de vakrichtingen Tuin & landschap (Hovenier), Dierverzorging, Green design en Voeding & technologie.

Op de online open dag kunnen bezoekers kennis maken met de Vakmanschapsroute. Docenten vertellen in verschillende video’s over de vakken, de manier van onderwijs geven en de verschillende vakrichtingen binnen de Vakmanschapsroute. Studenten die de opleiding nu volgen delen hun ervaringen. Uiteraard kunnen bezoekers in gesprek met docenten en al hun vragen stellen. De Vakmanschapsroute is er speciaal voor basisberoepsgerichte leerlingen en erg praktische ingestelde kaderberoepsgerichte leerlingen, die graag verder willen leren en werken in het groen. Vanaf het derde jaar vmbo worden ze in op een praktische en actieve manier binnen 3 tot 4 jaar voorbereid op een mbo-diploma niveau 2. Daarmee kunnen ze meteen aan het werk. Maar leerlingen kunnen er ook voor kiezen om verder te leren. Binnen en buiten de groene sector. Leerlingen die al een BB-diploma hebben en een praktische mbo-opleiding op niveau 2 willen volgen kunnen zich ook aanmelden. Zij starten dan met het mbo-deel van de Vakmanschapsroute binnen 1 van de 3 vakrichtingen.

Aanmelden
De online open dag in Enschede is op vrijdag 22 januari van 16.00 tot 20.00 uur. Op dit tijdstip kunnen bezoekers ook kennismaken met het vmbo-Groen en Het Groene Lyceum van deze locatie. Aanmelden voor de online open dag is verplicht. Dit kan via het formulier op de website www.zone.college/open-dagen-vakmanschapsroute.

Meer berichten