Pizzeria & Grillroom Boekelo: heerlijk genieten van een nieuwe menukaart!

Pizzeria & Grillroom Boekelo: heerlijk genieten van een nieuwe menukaart!

BOEKELO - In februari 2018 opende Pizzeria & Grillroom Boekelo haar deuren aan de Beckumerstraat 3C. Dit tot groot genoegen van Boekeloërs; het was de eerste keer dat het dorp een eigen pizzeria had. Drie jaar later heeft het restaurant een uitgebreide vaste klantenkring op weten te bouwen.

U kunt vanaf nu bestellen van een vernieuwde menukaart. De kaart is herkenbaar Boekelo; met een mooi zwart-en-rood design vormgegeven met de wielen van de stoomtrein als subtiele verwijzing naar het lokale museum. Op de kaart treft u iedere specialiteit die u mag verwachten van een grillroom en pizzeria. Er staan zo’n dertig pizza’s op het menu, waardoor de liefhebber altijd iets passends kan vinden. Op de kaart klassieke favorieten zoals de pizza calzone shoarma of de Pizza Boekelo, met shoarma, kipfilet, döner en diverse groenten. Of probeer de unieke pizza van de chef; gehakt, jalapeno’s, ei en rucola, met eigengemaakte saus.

Vleesspecialiteiten
Ook de echte vleesliefhebber is aan het juiste adres met de uitgebreide grill-gerechten. Zo serveren zij diverse schotels met gebakken aardappels, salade, pitabroodje en saus naar keuze. Probeer bijvoorbeeld ook eens de huisbereide spareribs of de uitgebreide mixed grill schotels met twee of drie soorten vlees.

Altijd genieten
Ook voor de kleinere snacks kunt u goed terecht bij Pizzeria & Grillroom Boekelo. Zo zijn er diverse varianten van lahmacun en wraps, maar ook tosti’s, burgers en de gebruikelijke snacks zoals patat en een frituurassortiment. Voor de kleine eters is er de kidsbox, mét een leuke verrassing. Geen menukaart is compleet zonder de kapsalon. Probeer bijvoorbeeld eens de kapsalon falafel, nieuw toegevoegd aan de menukaart. Geniet u liever van een pasta? Probeer dan eens de nieuwe pasta pesto.

Afhalen en bezorging
Pizzeria & Grillroom Boekelo is dagelijks geopend van 16.00 tot 21.00 uur. U kunt maaltijden afhalen of laten bezorgen. In Boekelo is de bezorging gratis bij een minimale bestelling van 12 euro. Tevens bezorgen zij op de Marssteden, in Usselo en Beckum. U kunt bestellen via 053-851 18 31. Kijk ook op www.pizzeria-boekelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker