Doe mee met Tuinvogeltelling

Doe mee met Tuinvogeltelling

ENSCHEDE - Omdat de bekende wandelingen en activiteiten van IVN Enschede de komende tijd afgelast zijn vanwege corona, biedt de werkgroep Publiekswandelingen een alternatieve activiteit aan tot 3 februari. Helpt u mee om dit jaar tuinvogels te tellen?

IVN Enschede hoopt dat mensen dit jaar deel willen nemen aan de Nationale Tuinvogeltelling. De Vogelbescherming organiseert deze op 29, 30 en 31 januari. Op hun website https://www.vogelbescherming.nl/tuinvogeltelling kun je lezen hoe je mee kunt doen en hoe je door kunt geven hoeveel en welke tuinvogels je in je tuin gezien hebt. Dit helpt onder meer om inzichten te krijgen in de huidige vogelstand en verdere ontwikkelingen op langere termijn. Zo zijn ook bijvoorbeeld de ontwikkelingen in de coronacrisis in kaart te brengen.

Stuur een foto in
U kunt een tuinvogelfoto insturen naar IVN Enschede. Maak een mooie tuinvogelfoto en stuur deze vóór 3 februari, eventueel voorzien van een toelichting van maximaal 50 woorden, naar ivnenschedepubliekswandelingen@gmail.com De ingezonden foto’s zullen gepubliceerd worden op hun website en social media. En voor de mooiste foto is een leuke prijs beschikbaar. IVN Enschede hoopt op heel veel inzendingen.

Meer berichten