Geloven in je joggingbroek: Alpha nu ook in Enschede

Geloven in je joggingbroek: Alpha nu ook in Enschede

ENSCHEDE - De wereld op z’n kop. Door een onzichtbaar virus komt er van alles tot stilstand. Alles wat normaal was, is opeens anders. Waar houd je je dan nog aan vast? Het kan je zomaar overspoelen en verward of angstig maken. Wat als we nooit meer teruggaan naar ‘het oude normaal’, kan ik dan nog wel genieten? Wat als ik mijn geliefden niet meer kan zien? Wat als het virus mij bereikt? Wat als ik mijn vrijheid verlies?

Deze crisis bepaalt je bij de grote vragen. Vragen waar je eerder misschien nooit bij stilstond of waar je dacht een antwoord op te hebben. Vragen die gesteld mogen worden. Want je bent echt niet de enige. Bij Alpha wordt in gesprek gegaan met jou over deze vragen én hoe je hoop en vertrouwen kunt vinden in deze situatie. Want hoop is er altijd. Ook in een onrustige en sombere tijd als deze vinden mensen rust. Waaruit put jij hoop en vertrouwen om door te gaan? Er is méér.

Rust vinden
Bij Alpha geloven ze dat je die hoop en die rust bij God kunt vinden. Als je Hem leert kennen, komt Hij dichter naar je toe. Als je Hem leert kennen kun je in je leven rust ervaren en heb je hoop voor de toekomst. Zijn dan al je dagelijkse problemen opgelost? Nee, dat zou naïef zijn om te denken, maar als je op God vertrouwt, zal Hij je laten ervaren dat je niet alleen bent, dat je geliefd bent en dat je waardevol bent. In welke omstandigheden je je ook bevindt. Hij ziet je, kent je en gaat met je mee. En dat geeft echte rust in je hoofd en in je hart. Rust voor vandaag en goede hoop voor de toekomst.

Online bijeenkomsten
Alpha deelt in tien online bijeenkomsten de kern van het christelijk geloof. Voor iedereen die nieuwsgierig is of z’n vragen wil stellen. Iedereen is welkom bij deze Alpha. Of je nou wél, niet of een beetje gelooft. Ze ontmoeten je graag online. Sluit aan bij deze open avond op 13 januari 2021. Kijk voor meer info op alphaenschede.nl Als je je aanmeldt ontvang je een link voor de online bijeenkomst. Aanmelden kan tot 20 januari via alphaenschede.nl/aanmelden, @alphaenschede of via whatsapp op 0621202045.

Meer berichten