Phion brengt klassieke muziek live in huis
Foto: Rene Knoop

Phion brengt klassieke muziek live in huis

ENSCHEDE - Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal in ieder geval tot en met 19 januari geen concerten met publiek geven. De huidige richtlijnen schrijven immers voor dat theaters en concertzalen hun deuren voorlopig weer moeten sluiten.

Voor symfonieorkesten blijft het gelukkig wel mogelijk om tijdens deze lockdown zonder publiek een concert uit te voeren, dat wordt opgenomen. Phion zal deze mogelijkheid voor een beperkt aantal concerten benutten. Door het maken van deze registraties blijft er voor het publiek de mogelijk bestaan om live klassieke muziek te ervaren. Phion werkt samen met het nieuwe livestream- en registratieplatform ‘Concert in Huis’ van Classic.nl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en het Residentie Orkest Den Haag. Dit platform is ten tijde van corona ontwikkeld om live vanuit uw huiskamer, tegen een kleine vergoeding, concerten van Nederlandse toporkesten bij te kunnen wonen. De komende periode gaat Phion elke maand een of twee concerten via dit platform aanbieden. Voor het bekijken van de stream moet u een (gratis) account aanmaken bij Classic.nl. Ook is een snelle, stabiele internetverbinding noodzakelijk voor een optimale concertbeleving zonder haperingen. Meer info op www.phion.nl/concertinhuis.

Kaarten
Indien u kaarten heeft gekocht voor een concert in de periode tot en met 19 januari neemt het betreffende theater contact met u op. De medewerkers van concertzalen en theaters doen hun uiterste best om alle kaartkopers zo snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter gebeuren dat u iets langer moet wachten. Phion hoopt u snel weer bij een van de concerten te mogen verwelkomen.

Bereikbaarheid
In verband met het advies om zo veel mogelijk thuis te werken is de telefonische bereikbaarheid beperkt. Bij vragen neemt u het beste contact op via e-mail: info@phion.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker