Alternatief herendiner van Ronde Tafel

Alternatief herendiner van Ronde Tafel

OLDENZAAL - Inmiddels is het een begrip geworden in Oldenzaal. Het jaarlijkse herendiner georganiseerd door de Ronde Tafel Oldenzaal, onder de noemer “Heren koken voor Heren”. Helaas kan het diner dit jaar door het coronavirus op de gebruikelijke manier niet doorgaan. Echter enkel annuleren voelde voor de heren van de Ronde Tafel niet goed. Juist in deze tijd is eenzaamheid en een sociaal isolement meer dan ooit actueel. Om die reden hebben zij deze week een alternatief diner georganiseerd.

Op maandag, dinsdag en woensdag hield de Ronde Tafel Oldenzaal een herendiner aan “de voordeur”. 50 mannen bij de Molenkamp, 30 mannen bij Gereia en 30 mannen via Impuls kregen op één deze avonden een vers 2-gangendiner bij de voordeur geserveerd door leden van de Ronde Tafel. Naast het diner kregen ze ook nog een verrassing voor de komende decembermaand.

Niet vergeten
Met deze actie wilde de Ronde Tafel laten zien dat zij de “Heren” niet vergeten zijn. “We hopen dat met dit initiatief zij even de leegte en eenzaamheid kunnen vergeten. Tevens willen we hiermee laten zien dat we onverbiddelijk doorgaan met deze traditie. Door het korte tijdsbestek hebben we geen algemene oproep gedaan, maar zelf initiatief genomen voor het benaderen van een aantal instanties. Daarmee zullen we ongetwijfeld heren gemist hebben die graag hadden willen deelnemen en/of voorgaande jaren ook hebben deelgenomen. Tegen hen willen we zeggen: Wees welkom volgend jaar waar we weer gewoon een fysiek herendiner zullen organiseren!”

Sponsoren
De avonden zijn mogelijk gemaakt door de heren van de Ronde Tafel Oldenzaal en “de vrienden van het herendiner”, een groep ondernemers die jaarlijks helpt om deze avonden mogelijk te maken.

Meer berichten
 
Auto zoeker