Veiling voor Huiskamer Ronald McDonald in MST-ziekenhuis

Veiling voor Huiskamer Ronald McDonald in MST-ziekenhuis

ENSCHEDE - Op vrijdag 27 november organiseert kantoorinrichter Kato Projecten uit Enschede een online veiling via Facebook. De opbrengst gaat volledig naar de Huiskamer Ronald McDonald in het MST van Enschede.

Via het Facebook-event ‘Online veiling Kato ft. Huiskamer Ronald McDonald Enschede’ worden onder meer een ergonomische private label-bureaustoel, lampen, een tafel en verschillende stoelen en krukken van bekende merken als Gispen en Softline aangeboden. De designermerken HAY en Aeris doneerden al een broodrooster en een Swopper-kruk. “Maar ook andere merken zijn welkom om te doneren,” laat Bianca Binnema van Kato weten. De veiling is open van 09.00 tot 16.00 uur. Foto’s van de ongeveer 20 artikelen worden op de event-pagina geplaatst. Deelnemers kunnen onder ieder afzonderlijk artikel een bod uitbrengen. Voor de meeste artikelen geldt een startbedrag. Het event is te vinden op de Facebook-pagina van Kato Kantoorinrichtingen en Projecten. “Op deze manier steun je het goede doel met je Black Friday-aankoop,” geeft Binnema aan.

Goede besteding
De Ronald McDonald-huiskamer is een prettig ingerichte woonkamer binnen het MST, voor ouders waarvan kinderen voor langere tijd in het ziekenhuis moeten blijven. Dankzij deze huiskamer kunnen de kinderen in deze moeilijke periode toch dichtbij hun ouders zijn. Kato Projecten verzorgt de inrichting in samenwerking met andere sponsoren die geheel belangeloos bijvoorbeeld accessoires, vloeren en diverse installaties ter beschikking stellen voor dit heel mooie doel. Meer informatie is te vinden op de website (www.katoprojecten.nl) en de Facebook-pagina ‘katoprojecten’.

Meer berichten