Pizzeria en grillroom Olijfje

Pizzeria en grillroom Olijfje

ENSCHEDE - Pizzeria en grillroom Olijfje is bij veel mensen al goed bekend. In april 2014 opende het restaurant haar deuren. Sinds 2018 is het restaurant in nieuwe handen; de menukaart kreeg een uitbreiding en de service werd verder verbeterd.

Olijfje straalt vrolijkheid uit; genoemd naar het bekende personage uit de Popeye. Met een menukaart waar iedereen van kan genieten. Zo hebben zij een uitgebreide selectie pizza’s, schotels, burgers, kapsalons, pasta, maar ook de typische specialiteiten zoals döner, dürüm en lahmacun. Kortom, waar je ook zin in hebt, bij Olijfje kun je altijd iets lekkers vinden. Dankzij de uitgebreide menukaart, goede kwaliteit en snelle bezorging bouwde Olijfje in zes jaar tijd een trouwe klantenkring op die ook nog steeds groeit.

Populairste gerechten
Wat het meest populaire gerecht van de kaart is, hoeft Izla Gouriye niet lang over na te denken: “Onze spareribs; dé specialiteit van het huis. Geen kant-en-klare spareribs, maar wij kruiden ze zelf naar een geheim recept.” De afgelopen jaren zijn ook hamburgers steeds populairder geworden op de menukaart; men kan kiezen uit een mooie selectie burgers die tevens als menu verkrijgbaar zijn. Verder zijn ook de kapsalon Joppie XL en kapsalon Andalouse XL erg geliefd; met aardappelschijfjes, vlees naar keuze, sla, kaas en pittige andalousesaus met een Spaans accent.

Schotelactie
Momenteel heeft Olijfje ook een leuke kortingsactie voor de diverse schotels; deze zijn gunstig te bestellen via www.happie.online waar u naast een korting ook nog eens profiteert van géén transactiekosten. Een unieke schotel om te proberen is de Gamba-schotel; gamba’s gemarineerd in een heerlijke knoflook-chili marinade. Dit is één van de nieuwe toevoegingen in het menu. “Een recept uit eigen keuken; we hebben het iedereen hier laten proeven en de reacties waren geweldig.” Olijfje voegt dan ook geregeld leuke nieuwe gerechten toe die zij zelf bedenken. “Wij zijn immers zelf ook liefhebbers van écht lekker eten!”

Bestel nu!
Maak kennis met de overheerlijke gerechten van Olijfje. U kunt bestellen via www.happie.online , waar u ook kunt profiteren van de kortingsactie op schotels. U kunt laten bezorgen en afhalen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 00.50 uur, op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 02.45 uur en zondag van 15.00 tot 23.45 uur. Olijfje is gevestigd aan de Kevelhamhoek 81 in Enschede. Kijk voor meer informatie en leuke acties ook op de Facebookpagina: ‘Restaurant Olijfje’


Meer berichten