De Couponhal: nu op een nieuwe locatie!

De Couponhal: nu op een nieuwe locatie!

ENSCHEDE - In september vierde De Couponhal dat zij al 25 jaar een begrip in Enschede zijn, maar ook ruim daarbuiten! Zij zijn dé specialist in Enschede op het gebied van vloeren, tapijt, raamdecoratie en meer. Sinds 2 november zitten zij aan de Parkweg 151; een ruimere zichtlocatie om klanten nog beter van dienst te zijn.

Zij bieden een breed assortiment aan van tapijt, laminaat, vinyl en PVC-vloeren. Maar ook voor binnen- en buitenzonwering, gordijnen, vitrage, jaloezieën en raamdecoratie bent u hier van harte welkom. Kortom, een winkel waar je je perfect kunt oriënteren wanneer je op zoek bent naar iets speciaals. De klant van nu is veeleisend; zij willen graag zoveel mogelijk kleuren en varianten van een product ook echt kunnen zien en voelen. De nieuwe locatie biedt een grotere showroom, ruim en licht opgezet, en een groter magazijn. Zo kan De Couponhal u niet alleen een nog bredere selectie tonen, maar ook voldoende in voorraad houden om dit snel uit te kunnen leveren. Bijkomend voordeel van de nieuwe locatie is dat het een mooie A-locatie is aan de Parkweg, waardoor dit voor mensen wat meer in het zicht ligt. Bij de winkel is ook een ruime, gratis parkeergelegenheid. De winkel trok naast veel vaste klanten ook al veel nieuwe mensen op deze mooie plek.

Brede klantenkring
De meer dan 25 jaar ervaring zorgde ervoor dat De Couponhal een trouwe klantenkring op heeft weten te bouwen. Zowel binnen als ruim buiten de regio. Mensen oriënteren zich ook steeds vaker via internet, waardoor zelfs klanten uit Rotterdam contact opnemen om een vloer gelegd te krijgen. Want: de Couponhal kan vaak vloeren en tapijt leveren die weinig anderen op voorraad hebben.

Sfeervol wonen
De Couponhal speelt graag in op de nieuwste trends; zij voeren een breed assortiment van bekende merken zoals laminaat-, vinyl- en PVC-vloeren van Quick-Step, Gelasta en Vivafloors. Tapijt van Desso en Hebeta, maar ook bijvoorbeeld het assortiment van VT Wonen. Fabrikanten laten graag hun nieuwste stalen en producten zien bij een toonaangevende winkel als De Couponhal.

Uitstekende service
Uiteraard mag u bij de keuze voor een nieuwe laminaat-, vinyl- of PVC-vloer of tapijt rekenen op een perfect gelegd resultaat. Zo kunt u zorgeloos genieten van een aangename, hoogwaardige vloer. Ook voor bijvoorbeeld nieuw traptapijt bent u aan het juiste adres. Kom langs voor een passend advies en offerte op maat.

Kom langs
U bent van harte welkom bij De Couponhal; zij zijn gevestigd aan de Parkweg 151 in Enschede. Kijk voor meer informatie op: www.couponhal.nl of op Instagram: ‘decouponhal’

Meer berichten
 
Auto zoeker