10 jaar Life4Balance

10 jaar Life4Balance

ENSCHEDE - Marloes Olde Agterhuis runt al 10 jaar Life4Balance. “Het mooiste wat mij dit heeft gebracht is toch wel de wisselwerking tussen mij en de klanten. Zij leren niet alleen van mij, maar ik ook zeker van hen.”

Van jongs af aan speelde sport een belangrijke rol in haar leven en ze zag het al helemaal voor zich: een sportschool aan de kust onder de Spaanse zon. Omdat sport zo belangrijk voor haar was, ging ze na school direct door naar Cios. Niet lang daarna was ze al te vinden als instructeur in een sportschool in Den Ham. In de zeven jaar dat ze hier werkte, koos ze al voor de persoonlijke aanpak. Trainen in kleine groepen of één-op-één begeleiding. Om de persoonlijke benadering nog beter toe te kunnen passen, heeft ze Life4Balance opgericht. In Nederland en niet zoals ze ooit voor ogen had in Spanje.

Drie speerpunten
Marloes richt zich niet alleen op het sporten. Met Life4Balance richt ze zich op drie speerpunten: het fysieke gedeelte, dat wordt gevormd door kracht- en conditietraining, aangevuld met voeding en mentale fitheid. De juiste voeding is de energie die nodig is voor de trainingen, maar rust en herstel, oftewel de mentale fitheid, is ook belangrijk. Na de Cios heeft ze hier nog de nodige trainingen en cursussen voor gevolgd en put ze uit haar eigen ervaringen.

Vertrouwensband
“Het één-op-één begeleiden van mensen of in kleine groepjes maakt dat je mensen echt leert kennen. Je merkt dat ze heel open zijn, dat ze je vertrouwen en dat is de beste basis om vooruit te komen. Ze leren mij ook goed kennen en ze voelen zich zo vrij, dat het geen eenrichtingsverkeer is. Zij geven mij ook advies en nieuwe inzichten.” Dat blijkt wel uit hoe het 10-jarig bestaan werd gevierd. Ze werd door haar klanten getrakteerd op taart, bloemen en een lading confetti.

Terugkijkend
Marloes is gestart in een gebouwtje van de scouting en door groei aan de Kuipersdijk terecht gekomen. “Als ik terugkijk dan is er eigenlijk niets dat ik anders had willen doen. Sommige dingen zijn niet uitgepakt zoals ik in gedachte had, maar ook daar heb ik van geleerd. Dit was niet mogelijk geweest zonder de steun die ik van mensen om mij heen heb gekregen in al die jaren.” Samen met haar team kijkt ze nu naar de toekomst met mogelijk nog wat groei, een team dat staat aan een stabiele basis van Life4Balance, misschien nog wat uitbreiding op het vlak van ontspanning en vooral balans tussen werk en privé. “Soms moet je ook aan jezelf denken, anders raak je uitgeput.”

Zelf ervaren
Wanneer je zelf wilt ervaren of de persoonlijke aanpak bij je past, neem dan een kijkje op http://www.life4balance.com/ voor meer informatie.

Meer berichten
 
Auto zoeker