Modieus en betaalbaar: Alwi’s Boetiek Mode in Enschede

Modieus en betaalbaar: Alwi’s Boetiek Mode in Enschede

ENSCHEDE - Bij leuke, modieuze kleding denken we nog vaak aan ‘duur’ en ‘vast niet in mijn maat...’. Dat dit zéker niet het geval hoeft te zijn bewijst Alwi’s Boetiek Mode in Enschede. Iedere vrouw leuk gekleed, tegen prijzen waar je van gaat glimlachen.

Alwi’s Boetiek Mode zag dat er een groot gemis was in de regio: een winkel waar vrijwel elke vrouw terecht kan voor modieuze kleding die ook nog eens betaalbaar is. Wat ooit begon vanuit een garage, groeide al snel uit tot de ambitie om een winkel te beginnen, toen in Vroomshoop. Er bleek zoveel animo voor leuke, betaalbare kleding dat zij later filialen openden in Almelo, Nijverdal, Hengelo en sinds juni ook in Enschede.

Voor elke vrouw
In veel traditionele modewinkels is een duidelijk gebrek aan mode in een maatje meer, die ook nog leuk, vlot en betaalbaar is. Bij Alwi’s Boetiek Mode geven de medewerksters een passend en eerlijk advies: welke outfit past het beste bij je? Hoe kom je het mooiste voor de dag? Dat dit goed in de smaak valt, blijkt wel uit de positieve reacties en de vaste klantenkring die Alwi’s Boetiek Mode opbouwde bij de diverse vestigingen.

Breed assortiment
In de winkel is een breed assortiment te vinden van mode en accessoires. U bent aan het juiste adres voor alles van de kleine tot de grotere maten; van 38 tot 54 en altijd met de nieuwste trends en looks. Ook wanneer u afgevallen bent en graag een passende nieuwe outfit wilt kunnen zij u goed adviseren wat past qua maat en gevoel. Alwi’s gaat graag met de mode mee; elke keer wanneer je in de winkel komt is er veel nieuws te zien. Zo’n 400 tot 500 verschillende kledingstukken in een beperkte oplage, zodat er altijd iets nieuws en stijlvols te vinden is. Dit alles tegen aantrekkelijk lage prijzen; een kledingstuk is namelijk niet duurder dan 29,99 euro. Een complete outfit is dus goed betaalbaar; je maakt dit helemaal af met leuke accessoires zoals sieraden of een tas. Verwen jezelf deze feestdagen!

Kom langs
Alwi’s Boetiek Mode is gevestigd aan de Richtersweg 92A in Enschede. Kom eens langs voor een gezellige kennismaking met hun uitstekende service. Kijk ook eens op Facebook voor inspiratie: Alwi’s Boetiek.

Meer berichten