Kerstpakket voor goede doelen!

Kerstpakket voor goede doelen!

TWENTE - Drie Twentse brouwers bieden gave kerstpakketten aan waarbij de opbrengst naar goede doelen in Twente gaat.

De corona-kerst 2020 wordt een kerstfeest als nooit tevoren. Samen kerst vieren is dit jaar anders dan voorheen. Maar kerst vieren met vrienden of collega’s kan nog steeds op een leuke manier. Hoe tof is het om iemand in uw omgeving juist dit jaar te verrassen met een origineel kerstpakket met regionale producten?

Bier en heerlijkheden
Om dit kerstfeest voor uw vrienden, familie of collega’s leuker te maken, hebben drie Twentse brouwers de handen ineengeslagen. Rigtersbier, Buurse Bier en Jongbloed Cerveza brengen dit jaar speciale kerstpakketten op de markt. Het is een gezelligheidspakket met bier en heerlijkheden voor een borrelplankje, zoals ambachtelijke harde worst, mooie glazen en sardientjes in prachtige blikjes! De brouwers maken de kerstpakketten ook op maat, dus een persoonlijke noot of uw bedrijfslogo op het bier toevoegen is geen enkel probleem !

Lokale goede doelen
Hoe toepasselijk … de opbrengst is voor goede doelen in ons mooie Twente. De ondersteuning wordt opgepakt door de Jongbloed Foundation. Deze stichting ondersteunt diverse goede doelen die zich richten op kinderen uit gezinnen met een financiële uitdaging, maar ook op kinderen die ziek zijn. Voor meer informatie kijk op www.jongbloed.foundation

Voorbeeldpakketten en direct bestellen op: www.kerstbier.com

Meer berichten
 
Auto zoeker