Ilse Aarnink doneert gewonnen prijs aan de voedselbank!

ENSCHEDE - De winnaar van ‘een kist sinaasappelen’, Ilse Aarnink uit Enschede, doneert haar prijs aan de Voedselbank in Enschede. Ilse won de prijs door net als alle anderen de eindstand te raden van de wedstrijd ADO Den Haag tegen FC Twente.

Bij Willem Dijk AGF in Enschede plaatsen ze bij iedere wedstrijd van FC Twente een winactie online. De persoon die de eindstand goed heeft geraden, wint een heerlijke prijs! De groothandel in aardappelen, groente en fruit heeft voldoende kwaliteitsproducten in zijn assortiment, dus iedere week maak je weer kans op een nieuwe smakelijke verrassing!

Verdubbeling
Afgelopen zaterdag had Ilse Aarnink uit Enschede de eindstand goed geraden. De trotse winnaar ontvangt een heerlijke kist Filosofo navelina sinaasappelen. Zij besloot echter deze prijs niet zelf te houden maar weg te geven aan de Voedselbank. ‘’Zeker in deze tijd gunnen we ook anderen extra vitaminen. Daarbij vinden we het fijn om iets voor een ander te doen.’’ Bij Willem Dijk AGF vinden ze het een zeer sympathiek initiatief en daarom is er besloten de prijs te verdubbelen. Ilse overhandigde de twee kisten afgelopen maandag aan de voedselbank in Enschede.

Meer berichten
 
Auto zoeker