Restaurant Masada: een uitgebreide menukaart met uitstekende bezorging!

ENSCHEDE - Zes jaar geleden nam Ablahad ‘Appie’ Lahdo restaurant Masada in Enschede over, gevestigd aan de Wethouder Gerbertstraat 61. Dankzij een uitgebreide menukaart, een uitstekende bezorging en passie voor lekker eten groeide Masada uit tot een bekende naam in heel Enschede. Lahdo bracht veel ervaring met zich mee, en de ambitie om in Enschede iets unieks aan te bieden.

Hij heeft een brede ervaring in de horeca; dit is inmiddels zijn vierde zaak. “Ik stond al als 14-jarige in de keuken; veel familie zit in de horeca. Zo leerde ik wat belangrijk is en wat mensen willen: lekker eten en altijd warm bezorgd.” Toen hij in Enschede Masada overnam, zag hij dat er iets ontbrak: veel restaurants bezorgden eten praktisch koud, omdat ze verder van de klant af zitten. Masada gebruikte daarom een auto met warmhoudelementen. Zo kwam de bestelde pizza, kapsalon, wrap of burger altijd heerlijk warm aan. Immers, mensen kijken niet altijd waar het restaurant zitten, maar verwachten wél dat ze het eten warm aankomt.

Uitstekende reviews
Dat deze aanpak werkt is wel duidelijk; Masada heeft inmiddels bijna 4.000 klantbeoordelingen en 4.5 sterren; een teken dat zowel het eten als de bezorging goed zijn. Het restaurant bouwde dankzij deze goede service een vaste, trouwe klantenkring op. Onlangs kreeg de keuken ook een grondige verbouwing; een mooie, moderne keuken waar Lahdo terecht trots op is. Zij kunnen zo ook inspringen op het toegenomen aantal bestellingen van de afgelopen jaren.

Uitgebreide menukaart
Wat Masada ook uniek maakt ten opzichte van veel andere restaurants is de uitgebreide menukaart. Er is voor iedereen wel een passend gerecht te vinden. Zo is er een uitgebreide selectie broodjes, snacks, wraps en burgers voor de lekkere trek. Op het gebied van pizza’s en schotels komt de fijnproever goed aan zijn trekken. Naast de klassiekers zoals een pizza quattro formaggi, pepperoni of tonno kunt u ook een pizza naar wens samenstellen. Pasta’s zijn ook erg populair volgens Lahdo, evenals de altijd geliefde kapsalon döner en de diverse vleesschotels en mixed grill naar keuze. Probeer ook de Dönerbox met döner, aardappels en saus naar keuze. Nu in de aanbieding voor 3,99 euro.

Bestel online
Restaurant Masada aan de Wethouder Gerbertstraat 61 in Enschede laat u graag kennismaken met de overheerlijke gerechten én uitstekende service. U kunt via www.happie.online snel en eenvoudig een complete maaltijd bestellen. Bovendien bent u via dit platform goedkoper uit omdat u géén transactiekosten betaalt. Restaurant Masada is geopend voor bezorging en afhalen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14.20 tot 23.55 uur. Vrijdag: 14.20 tot 00.55 uur, zaterdag en zondag: 14.20 tot 22.55 uur. Neem ook eens een kijkje op Masada’s Facebookpagina: ‘MasadaEnschede’


Meer berichten